Tisadag

Sitter med ergonomin nu, orkar aldrig göra klart den... Men ikväll så. Idag hade vi luciaträning direkt på morgonen, gick faktiskt riktigt bra. Lät inte alltför falskt den här gången, hehe. Ska återgå till att göra ergonomin nu (läs: ingenting)
Denna bild beskriver dagens engelska lektion, oförbrett glostest...

Lördag idag jajjemen!

Igår drog jag in till stan för att fixa en sak på banken med pappa men hann även fika med Irå, Lisa och Amanda. Sen blev det snabbt hem och äta innan jag for till norrbyn och grillade och såg på film. Kom väl hem vid halv 2 så gick och la mig direkt.
Idag har jag väl inte gjort så mycket, eller rättare sagt ingenting. 
Frappuccino på Waynes, så god!
 

Hemma idag...

Idag vaknade jag upp med huvudvärk och mer tinnitus än vanligt så jag stannade hemma idag, dock har huvudvärken blivit bättre och jag hoppas att jag kan fara på barngympan ikväll. Föresten tycker jag att det är dags för snön att komma, är så less på vädret just nu. Men bara det är vitt på marken till jul så är jag nöjd
Saknar sommaren också...
 
 
 
 

Och här har vi svaret, tack google!

Min mystiska knöl på handleden är tydligen en ganglion

 

Mooooonday

Då var det måndag igen, dagen har väl flytit på som vanligt. Hade luciaträning efter skolan, dock var det typ kaos och ja, vi gjorde inte så mycket. Men jag tror det blir bra till slut. Brukar alltid bli det. Förhoppningsvis.
Har suttit och stretchat i typ en timme nu, hade tråkigt och måste fixa spagaten till jul så jag hoppas jag klarar det. 
Jag för ett tag sedan men fuskar lite med mattan, älskar kvallan på bilden haha..

Söndag

Hej!! Sitter och gör någon ergonomiuppgift men det går lite segt hehe. Min helg har varit den slöaste på länge. Har inte gjort någonting alls typ. I fredags var jag med Julia, Alva och Linda och igår var jag bara hemma och städade mitt rum och såg en dålig film. Idag har jag i alla fall gympa 4 timmar. Först tränare till 03:or och sen min egna. Är taggad på dansen som vi ska ha på uppvisningen. Den kommer nog bli jättebra! 
Haha jag känner igen mig...

Alva, nu fick du som du ville;)

Japp, nu har jag skaffat en blogg...:)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.